TOP 10 Ardennen.be  
TOP 5
​​​​​​​Vakantiehuizen
 Sainte-Ode  ​​

Vakantiehuis
Aux prés de la Cure***

42 Mande-Sainte-Marie,
6640 Vaux-sur-Sûre, België

RECEPTIE Rechtstreeks
 +352 691 213 155​​​​​​​

Website

INFO

Vakantiehuis Aux prés de la cure​​​​​​​In een oude naoorlogse boerderij volledig gerenoveerd in een vintage en eigentijdse stijl, hebben Stéphanie Dogot en Michaël Lockman een vakantiehuis !  Luxe-Vakantiehuis gelegen in Mande-sainte-Marie op nummer 42 in het Natura 2000-gebied, is deze oude vintage decoratieve boerderij gelegen. Een uitgebreid aantal gemarkeerde wandelingen (wandeling, vissen op forel, vogels spotten...)Op drie niveaus is de accommodatie uitgerust met kamers voor 10 tot 20 personen (maximaal 18 bedden) en bestaat uit 8 kamers, waaronder de Enclos de Mande (een tweepersoonsbed), Au bon Valet (een tweepersoonsbed) ), Op de Valve du Crock (een tweepersoonsbed), bestaat de berg van Mende uit 2 kamers (een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een eenpersoonsbed en een slaapbank). Het bijgebouw heeft 3 slaapkamers en een badkamer.

Bienvenue au coeur des Ardennes...


REGIO
Sainte-Ode

Deze omgeving omvat Vakantiehuizen die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
image-306129-Bastogne_JPG01.w640.jpg
Sainte-Ode
Gemeente in België

Sainte-Ode is een gemeente in de Belgische provincie Luxemburg. De gemeente telt ruim 2000 inwoners en is een van de drie dunstbevolkte gemeenten van België met 26 inwoners per vierkante kilometer. Wikipedia


Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be

Sainte-Ode