TOP 10 Ardennen.be
TOP 3
Vakantiehuizen
PALISEUL ​​​​​​​

VAKANTIEHUIS
Château-ferme des Abys**** 

2 Beth 
6852 Paliseul
België 

RECEPTIE Rechtstreeks
0498 90 31 91 

Website

INFO ​​​

Eén van onze topaanbevelingen in Paliseul.Château-ferme des Abys ligt in Paliseul en biedt een gemeenschappelijke lounge, een tuin en barbecuefaciliteiten. De accommodatie ligt op 43 km van Marche-en-Famenne, en u kunt gebruikmaken van gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.

Het vakantiehuis heeft 6 slaapkamers, een flatscreen-tv met kabelzenders, een ingerichte keuken met een vaatwasser en een magnetron, en 6 badkamers met een bad of douche.

Een speeltuin en een terras zijn beschikbaar voor de gasten van het vakantiehuis.

Bouillon ligt op 22 km van Château-ferme des Abys en Rochefort ligt op 33 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Charleroi, op 112 km van de accommodatie.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

​​​​​​​We spreken uw taal !


VAKANTIEHUIS
Petite Reine*** 

28 Rue de Gurhaumont,
6880 Bertrix, België  

RECEPTIE Rechtstreeks
0494 92 87 13 

Website

INFO ​​​

Ons in het hartje van Ardennen genestelde dorp zal de natuur en vredelifhebbers charmeren. Alle opties staan open voor degenen, die een passie voor natuurn sport of cultuur hebben.
Overal kunt u terecht voor prachtige beweg wijzerde wandelingen te voet, te paard of nog per fiets.
Houdt u van watersport, dan kunnen we u een kayak reserveren voor een afvaart van de Semois.
U kun ook fiets ter plaats reserveren met verschillende parcours.Petite Reine in Bertrix biedt ccommodatie, barbecuefaciliteiten, een tuin en uitzicht op de tuin. Er is gratis WiFi beschikbaar.Alle accommodaties zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, betegelde vloeren en een woonkamer met een flatscreen-tv met kabelzenders. U kunt gebruikmaken van een vaatwasser, een oven, een magnetron en een koffiezetapparaat.Het vakantiehuis beschikt over een terras.Als u de omgeving wilt verkennen, kunt u fietsen in de omgeving en een fiets huren.

Bouillon ligt op 20 km van Petite Reine en Rochefort ligt op 34 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Charleroi, op 111 km van de accommodatie. 

WELKOM in het HART van de Ardennen...

​​​​​​​We spreken uw taal !


VAKANTIEHUIS
Aux Légendes d'Ardenne*** 

7 Rue Emile Gardez,
6850 Paliseul, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
0478 82 05 17  

Website

INFO ​​​

Gites. "Aux Legendes d Ardenne" ligt in Paliseul en biedt een gemeenschappelijke lounge en een terras. De accommodatie ligt op 37 km van Saint-Hubert en biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.

Het vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 2 badkamers met een douche.

De accommodatie heeft een tuin met een barbecue en in de omgeving kunt u heerlijk wandelen.

Bouillon ligt op 15 km van het vakantiehuis en Rochefort bevindt zich op 39 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Charleroi, op 117 km van Gites. "Aux Legendes d'Ardenne".

WELKOM in het HART van de Ardennen...

​​​​​​​We spreken uw taal !


REGIO
PALISEUL

Deze omgeving omvat vakantiehuizen die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Paliseul
Plaats in België


Paliseul is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Luxemburg. De gemeente telt ruim 5.000 inwoners. Wikipedia
Provicie: Belgisch-Luxemburg
Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be


Paliseul