​​​​​​​VAKANTIEWONING***

De Gîte is spécifiek geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit of HANDICAP*  

DAVERDISSE  

Le Charme de la Forêt ***
Rue champs-Feneau, 1A
6929 Daverdisse

RECEPTIE Rechtstreeks
0476 87 89 59


"Exclusieve Accommodatie" geschikt voor personen
met een handicap*


Uw verblijf in Daverdisse


Pascale en Jean-Michel stellen hun prachtig vakantiehuis ter uwer beschikking. Deze nieuwe houtskeletbouw biedt plaats voor maximaal 9 personen.

Het groene kader, het unieke zicht en de zorgvuldig bedachte inrichting van het huis zijn zoveel garanties van een geslaagd verblijf.

Het huis is volledig aangepast voor personen met een mobiliteitsprobleem (PBM) en voldoet aan de normen van Atingo, deze professionele instelling is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een omgeving die aangepast is aan personen met een permanente of momentele mobiliteitsbeperking of eender welke handicapsituatie.

Het huis bevat een lift zodat elke gast in een manuele of gemotoriseerde rolstoel van het gehele huis kan genieten. Er werd ook rekening gehouden met de moeilijkheden die blinden of slechtzienden kunnen ervaren. Brede rotatiezones werden ingebracht om mobiliteit in het huis te vergemakkelijken.

Het huis is uiteraard eerst en vooral een vakantiewoning waar iedere gast, met of zonder mobiliteitsproblemen, zich thuis kan voelen.


Bijzonderheden


 • Ideaal gelegen op de hoogtes van Daverdisse

 • Huis bedacht voor PBM

 • Lift naar alle verdiepingen

 • Paramedisch materiaal beschikbaar

 • Transport en medische zorg ter plaatse beschikbaar

  Waarom kienzen voor Lesse-Ardennes Services?

  Lesse-Ardennes services is de best aangepaste oplossing voor al uw verplaatsingen.

  Met onze twee comfortabele voertuigen voor 5 tot 9 personen staan wij in voor uw verplaastingen met bijstand indien nodig en volgens uw specifieke behoeften.

  Wat stellen wij u voor ?


  Shuttles van-en naar stations en vliegvelden.
  Transport naar ziekenhuizen of voor medische afspraken.
  Dagelijkse verplaatsingen (boodschappen, kapper,…)
  Excursies en uitstappen !
Lesse-Ardennes Services

Een unieke structuur in provincie Luxemburg

Pascale en Jean-Michel hebben samen Lesse Ardennes Services opgericht. Dit bedrijf voor personenzorg stelt verschillende diensten voor: Thuiszorg, transport, verhuur van een aangepast vakantiehuis en bouw en verkoop van verhoogde moestuinen.

Hun activiteit heeft als doelstelling de Ardeense bevolking diensten voor te stellen die tot nu toe enkel in een stedelijke context te vinden waren.


INFO 

Le Charme de la Forêt heeft een tuin en ligt in Daverdisse, in Belgisch Luxemburg. Dit vakantiehuis biedt accommodatie met gratis WiFi.

Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en een oven, en 1 badkamer met een douche. Er is ook een tv aanwezig.

Het vakantiehuis beschikt over een barbecue.

La-Roche-en-Ardenne ligt op 49 km van Le Charme de la Forêt en Bouillon ligt op 31 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Charleroi, op 95 km van de accommodatie.

Bienvenue au coeur des Ardennes!

Lesse-Ardennes Services

Een unieke structuur in provincie Luxemburg

In 2016 hebben Pascale Michiels en Jean-Michel Goffaux samen Lesse-Ardennes Services opgericht. Dit bedrijf voor personenzorg stelt verschillende diensten voor: Thuiszorg, transport, verhuur van een aangepast vakantiehuis en bouw en verkoop van verhoogde moestuinen.

Hun activiteit heeft als doelstelling de Ardeense bevolking zorgdiensten voor te stellen die tot nu toe enkel in een stedelijke context te vinden waren

Pascale is verpleegster van opleiding en haalde haar diploma in 1983. Ze is werkzaam geweest in verschillende ziekenhuisdiensten en zet sinds meerdere jaren haar carrière verder als zelfstandige verpleegster in de regio’s van Tellin, Wellin en Daverdisse. Ze stelt de unieke relatie die ze met haar patiënten heeft echt te prijs.

Jean-Michel heeft tijdens zijn carrière geëvolueerd in commerciële functies, onder andere in de bouwsector. Als echte klusser heeft hij het vakantiehuis voor een groot deel zelf afgewerkt. Met zijn aanleg voor klantencontact staat hij u onder meer te woord voor de transportdiensten van Lesse-Ardennes Services.

Lesse-Ardennes Services heeft als ambitie u een kwaliteitsvolle vakantiewoning, professionele transportdiensten en verantwoorde medische zorg te bieden, telkens met de garantie dat uw welzijn centraal staat !
VAKANTIEWONING 
TOP 10
De 'REGIO' : DAVERDISSE***

Deze omgeving omvat 4 VAKANTIEWONING die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze Vakantiewoningen 
is geselecteerd op 
basisvan gecertificeerde beoordelingen via verschillende 
multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die 
persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Daverdisse
Plaats in België

Daverdisse is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Luxemburg. De gemeente telt ruim 1000 inwoners. Hiermee is het de fusiegemeente, dus inclusief deelgemeenten, met het kleinste aantal inwoners in België. Het is tevens de gemeente met de laagste bevolkingsdichtheid
Een belangrijk deel van de gemeente wordt bedekt door uitgestrekte bossen. Het dorp Daverdisse zelf ligt in een open plek die volledig omsloten wordt door bossen.
Duidelijk aangegeven wandelingen geschikt voor rolstoelgebruikers of minder validen.
Almache, Daverdisse.

Daverdisse is voor mij altijd synoniem geweest voor wandelen door uitgestrekt Ardense bossen en langs typisch Ardens riviertjes.

image-306088-55752352_104338367415114_8307605986244296704_o.jpg
Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be