TOP 10 Ardennen.be  
TOP 3
​​​​​​​HOTEL
 Torgny  ​​

Hotel L'Empreinte
du Temps​​​​​​​*** 

Rue Escofiette 12,
6767 Torgny, België  

RECEPTIE Rechtstreeks
063 60 81 80

Website

INFO

Hotel L'Empreinte du Temps is gevestigd in een voormalig schoolgebouw, in een regio die bekend staat als de Belgische Provence. Het hotel heeft een een terras waar gasten bij zonnig weer kunnen ontspannen. De kamers zijn voorzien van WiFi.

Dit hotel biedt lichte kamers met een eigen badkamer, een televisie en een telefoon met een directe buitenlijn. Gasten kunnen hun auto direct bij het hotel parkeren.

Het restaurant Gastronomique La Grappe D'or serveert een uitstekende keuze aan regionale specialiteiten, die bereid worden op een eenvoudige maar creatieve manier. De menu's veranderen regelmatig.

De Franse grens is binnen 5 minuten wandelen te bereiken. Verdun en Longwy bevinden zich op 1 uur rijafstand.

 WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !​​​​​​​


Hotel La Grappe d'Or**** 

Rue de l'Ermitage, 18,
6767 Torgny, België   

RECEPTIE Rechtstreeks
063 57 70 56

Website

INFO

Hotel La Grappe d'Or biedt een warme en vredige omgeving met zijn uiterlijk van een landelijke boerderij en tuinen. U kunt uitgebreid dineren in het gastronomische restaurant.

De kamers zijn met zorg ingericht en hebben een moderne, eigen badkamer. Sommige kamers hebben een massagedouche.

Het restaurant is licht en luchtig en kijkt uit over de groene tuinen. U kunt hier ontspannen met een glas wijn en één van de vele maaltijden op het menu.

Hotel La Grappe d'Or is gelegen in het kleine dorpje Torgny op 1 kilometer van de Franse grens. Het Bois Géline ligt op 10 minuten lopen.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !​​​​​​​


Hotel
Château de Latour***

1 Rue du 24 Août
B-6761 Latour-Virton
Belgium 

RECEPTIE Rechtstreeks
063 57 83 52 

Website

INFO 

Ervaar wat het is om in een echt middeleeuws kasteel te verblijven en geniet van de schilderachtige, idyllische omgeving van Chateau De Latour.

Kom tot rust in de comfortabele, authentiek ingerichte openbare ruimtes en voel de sfeer van de alom aanwezige legendes en geschiedenis. Geniet van het milde klimaat en ga lekker zitten op de schitterende binnenplaats, dat uitzicht biedt op de vallei van de rivier de Vire en de heuvels van Gaume.

's Avonds kunt u verrukkelijke en zorgvuldig bereide maaltijden proeven en zich hierna terugtrekken naar uw comfortabele, klassieke kamer.

Doe uw voordeel met de prachtige natuurlijke omgeving en wandel door de nabijgelegen bossen. U kunt het charmante dorpje Latour verkennen en het interessante Baillet-Latour museum bezoeken.

Ga verder op pad en ontdek het grote gebied van de regio Gaume en fiets op de mountainbike door het landschap. Met de vele aanwezige buitenactiviteiten, zoals vissen, paardrijden of golf, zult u zich niet snel vervelen.

Welkom in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


REGIO
TORGNY

Deze omgeving omvat HOTELS die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Torgny
Plaats in België


Torgny is een plaats en deelgemeente van Rouvroy in de Belgische provincie Luxemburg. Het is de meest zuidelijke plaats van België en ligt vlak bij de Franse grens. Het dorpje telt ruim 200 inwoners. Torgny ligt in de Gaumestreek / Belgisch-Lotharingen. Wikipedia
Postcode: 6767

Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be

Torgny