TOP 10 Ardennen.be
TOP 2 
HOTELS  
RENDEUX  ​​​​​​​
HOTEL 
Le Château de Rendeux**** 
Rue de Hotton 10,
6987 Rendeux, België –

RECEPTIE Rechtstreeks
084 37 00 00

Website
INFO 

Hotel Le Château Rendeux bevindt zich in een klein, gerenoveerd kasteel met uitzicht op de rivier de Ourthe in het hart van de Belgische Ardennen. Het restaurant serveert de Franse gastronomische keuken.

4 sterren-hotel.

17 kamers voorzien van alle gemakken; lift. We stellen u de volgende keuze voor: 4 eenpersoonskamers,
12 tweepersoonskamers, een grote luxe-suite ( tweeper-soonskamer + eenpersoonskamer + salon met WC. )

Onze kamers kijken alle op onze ruime, beboomde park uit.

Die zijn ook alle van een private badkamer voorzien. ( bad, stortbad, WC ), van TV., wekkerradio telefoon, computer-verbinding ADSL.
Grote parkeerplaats binnen de omsluiting van het kasteel en dichtbij de ingang van het hotel.

Onze Franse eerste kok, tweede meester wijnkelner in België, die een internationale roem geniet en die de grootste Franse presidenten heeft gediend (en bediend), heeft het genoegen u te ontvangen in een restaurant met een heerlijk kader, en in een warme, verzorgde stemming.

4O couverts binnen in het restaurant en 3O couverts op ons ruime terras.
We stellen u een gastronomische Franse kookkunst voor, spijskaart volgens de seizoenen en onze beste keuze vanberoemde Franse wijnen.

We stellen u een prachtige receptiezaal ter beschikking voor huwelijken en banketten met ± 80 personen.

Alle verwarmde kamers beschikken over houten vloeren en bieden uitzicht op het kasteel of de binnenplaats. Elke accommodatie is voorzien van een zithoek, een bureau en gratis vast internet. De eigen badkamer beschikt over een bad en een haardroger.

In de kelders van het kasteel treft u het restaurant aan. Hier wordt de Franse keuken geserveerd, met seizoensgebonden à-la-cartemenu's, vergezeld van een voortreffelijke selectie van Franse wijnen. De bar schenkt een breed scala aan drankjes.

Le Château de Rendeux is 20 minuten rijden verwijderd van La Roche-en-Ardennes en 30 minuten van Houffalize. Op de binnenplaats van het kasteel is voldoende parkeergelegenheid.

​​​​​​​Wij spreken Nederlands,

Welkom in het hart van de Ardennen !​​​​​​​

Les Tilleuls Hotel***
Clos Champs 11,
6987 Rendeux, België

RECEPTIE Rechtstreeks
084 47 71 31

Website
INFO 

Dit hotel is gelegen in een historisch pand midden in het groene groen landschap van de Ourthevallei. Les Tilleuls heeft een gastronomisch restaurant en een gezellige woonkamer met een open haard.

Hotel Les Tilleuls beschikt over kamers met kabel-tv en eigen badkamerfaciliteiten. Sommige van de kamers hebben een bureau en een zitgedeelte.

Durbuy en de Villiers-Sainte-Gertrude Estate liggen op 30 minuten rijden van Les Tilleuls. Het wildpark in La Roche-en-Ardennes ligt op 5 minuten rijden. Het is minder dan 20 minuten rijden naar het Van Der Straeten Park.

Welkom in het hart van de Ardennen...

​​​​​​​Wij spreken Nederlands !


De REGIO
Rendeux 

Deze omgeving omvat 2 HOTEL's dat opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze HOTEL's zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be
​​​​​​​​​​​​​​

Rendeux