TOP 10 Ardennen.be HOTELS 
TOP 1 HOTEL :
Meix-Devant-Virton  

Hotel FIN BEC S.A.***
43 Rue de Virton,
6769 Meix-devant-Virton, België  

RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : 063 57 74 39
INFO 
De heer en mevrouw Dupont nodigen u uit om te ontspannen in een aangename en familiale sfeer.
Onze mooie regio heeft vele wandelingen en ook verschillende activiteiten: de vallei van Rabais, het museum van Gaumais, de abdij van Orval, het dorp Torgny, de basiliek van Avioth, ...
Het hotel Fin Bec staat in Meix-devant-Virton. Mooi dorpje Gaumais, gelegen tussen Virton en Florenville, helemaal in het zuiden van België. We hebben in deze regio een bevoorrecht klimaat.

​​​​​​​HOTEL FIN BEC S.A. ligt in Meix-devant-Virton en biedt een tuin, een bar en een restaurant. De kamers hebben een balkon met uitzicht op het zwembad.

De kamers van het hotel zijn voorzien van een kledingkast en een flatscreen-tv. De kamers van HOTEL FIN BEC S.A. hebben een eigen badkamer met een bad en gratis toiletartikelen. Er is ook gratis WiFi beschikbaar.

U kunt bij de accommodatie genieten van een ontbijtbuffet.

U kunt tennissen bij HOTEL FIN BEC S.A..

Bouillon ligt op 47 km van het hotel en Arlon bevindt zich op 33 km afstand.

Bienvenue au coeur des Ardennes !​​​​​​​

De 'REGIO' :
Meix-Devant-Virton  
Deze omgeving omvat ​​​​​​​1 HOTEL dat opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Dit HOTEL is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.
Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be