TOP 10 Ardennen.be
TOP 5
HOTELS
​​​​​​​MARTELANGE 

Hotel Vertige Des Saveurs
Brasserie N4​​​​​​​
​​​​​​​***
Rue Roche Percée, 1 
6630 Martelange, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
063 60 04 28

Website
INFO 
Aan de poorten van het immense woud van Anlier, uit alle windstreken bezichtigd door natuurliefhebbers en wandelaars uit het hele land, is de "N4" Brasserie-Grill ideaal gelegen om inwoners, toeristen, vakantiegangers en toeristen te verwelkomen, alsook voorbijrijdende automobilisten ...

Het is midden in het park Haute Sûre dat Nathalie en Frédéric Bolis u verwelkomen in een comfortabele en ontspannen omgeving waar de gastronomie koning is. Perfecte plek voor een romantisch weekend, familiefeest, seminars en zakendiners, ...
Vergeet het alledaagse en laat je meeslepen door de vriendelijkheid van ons hotel! Tien kamers en suites met veel comfort zowel voor een kort of langer verblijf.

Hotel Brasserie N4 ligt in de Ardennen, in een prachtige bosrijke omgeving die grenst aan België en Luxemburg. Het hotel biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.

De ruime kamers zijn comfortabel ingericht en hebben een eigen badkamer.

Het restaurant van het Hotel Brasserie N4 biedt een panoramisch uitzicht op het omringende landschap. Ook vindt u er een brasserie en een terras voor mooi weer.

De Ardennen zijn ideaal voor heerlijke wandelingen. Met de auto bent u in 5 minuten bij de grens van Luxemburg.

​​​​​​​Bienvenue au coeur des Ardennes !​​​​​​​


De REGIO
MARTELANGE  

Deze omgeving omvat ​​​​​​​5 HOTEL's die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze HOTEL's zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Martelange