TOP 10 Ardennen.be
TOP 1
 HOTEL 
Libramont-Chevigny

Hotel L'Amandier****
Avenue De Bouillon 70,
6800 Libramont, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
061 22 53 73 

Website
INFO

L'Amandier Hotel in Libramont ligt in het hart van de Belgische Ardennen. Het hotel ligt op slechts 1 km van belangrijke knooppunten van de snelwegen E411, E25 en N89. Het biedt ook een groot parkeerterrein, razendsnel WiFi en een 24-uursreceptie.

L'Amandier Hotel beschikt over 35 moderne kamers met een eigen badkamer, een luxe bed en beddengoed, een flatscreen-tv met satellietzenders, een minibar, een kluis en koffie- en theefaciliteiten.

Daarnaast vindt u in de accommodatie een bar; een wellness-suite met een bubbelbad, een infraroodsauna en een elliptische fiets. een wasservice en modulaire vergaderzalen die indien nodig kunnen worden aangepast.

Er wordt elke ochtend vanaf 06:30 uur een uitgebreid continentaal en Engels ontbijtbuffet geserveerd. Tot 22:00 uur zijn er maaltijden in brasserie-stijl beschikbaar in Café Louise.

Op 10 tot 45 minuten van het hotel bevinden zich verschillende interessante bezienswaardigheden in de Ardennen, waaronder toeristische trekpleisters als Saint-Hubert, Redu, Bouillon, La Roche-en-Ardenne, Bastogne, Durbuy, Rochefort, Florenville en de Abdij Notre-Dame d'Orval.

Het L'Amandier Hotel bevindt zich dicht bij diverse wandelpaden met wegwijzers, evenals fietsroutes en routes voor mountainbikes en motorfietsen. De accommodatie is lid van het netwerk 'Bicycles Welcome' en verhuurt gratis mountainbikes. Er is tevens een beveiligde fietsenstalling aanwezig. Motorrijders zijn ook welkom.

Het Libramont Exhibition Centre (LEC) bevindt zich op de plek van de jaarlijkse Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont. In de directe omgeving van het hotel vindt u meerdere winkels. Het is het enige hotel dat dicht bij de faciliteiten van L’Oréal en Solarec ligt.

Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Libramont! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.

Welkom in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


De REGIO
LIBRAMONT

Deze omgeving omvat 1 HOTEL dat opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Dit HOTEL is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be
​​​​​​​

Libramont