TOP 10 Ardennen.be
TOP 4
HOTELS
HOUFFALIZE 

Hotel
Vayamundo***

Ol Fosse d'Outh 1 

6660 Houffalize, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
078 15 61 00

Website
INFO 

Vayamundo Houffalize ligt in de Ardennen, en beschikt over gratis WiFi in de openbare ruimtes, recreatiefaciliteiten en live entertainment. De kamers met geluidsisolatie zijn voorzien van een televisie en een eigen badkamer.

Het hotel bevat een zwembad, een sauna en een fitnessruimte. De omgeving biedt vele recreatiemogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld vissen, kanoën en wandelen. In de spellenkamer kunt u tafeltennissen en biljarten.

La Roche-en-Ardenne bevindt zich op minder dan 30 minuten rijafstand. Met de auto is het ook maar 15 minuten naar de brouwerij Achouffe. Vayamundo Houffalize ligt op 45 minuten rijden van het centrum van Luik.

Het buffetrestaurant van Vayamundo Houffalize serveert internationale gerechten in een informele omgeving, terwijl u in de andere restaurants kunt genieten van vaste menu's. Het hotel verzorgt ook elke ochtend een ontbijtbuffet. 

Welkom in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


Hotel Logis l'Ermitage, Bistrot des Saveurs ***
Rue de la Roche, 32,
6660 Houffalize, België

RECEPTIE Rechtstreeks
061 28 81 40 

Website
INFO 

Logis l'Ermitage, Bistrot des Saveurs, is een typisch pension in de Ardennen. Het ligt in een prachtige natuurlijke omgeving aan een kleine romantische weg die Houffalize verbindt met de Ardennen en heeft een tuin met uitzicht op de rivier de Ourthe.

De accommodatie heeft een beroemd restaurant genaamd Le Bistro des Saveurs, waar de chef-kok uitstekende visspecialiteiten, paddenstoelen uit de bossen, asperges en wild van het seizoen bereidt.

Er zijn gastronomische weekends en mogelijkheden voor halfpension. Het hotel heeft een mooi terras. 

Welkom in het HART van de Ardennen...

We spreken Nederlands !


De REGIO
HOUFFALIZE 

Deze omgeving omvat 4 HOTEL's die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze HOTEL's zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Houffalize