TOP 10 Ardennen.be HOTEL's   
TOP 1 HOTEL  Herbeumont****  ​​​​​​​

Hostellerie Le Prieuré
De Conques****
2 rue de Conques,
6820 Herbeumont, België

RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : 061 41 14 17 

Website : conques.be
INFO :

Deze voormalige abdij dateert uit 1173 en ligt in een prachtige, bosrijke omgeving, aan de oevers van de rivier de Semois. Het biedt klassieke, elegante kamers.

Hostellerie Le Prieuré De Conques is een volledig gerenoveerd hotel waar u kunt genieten van de rust en stilte van het platteland. Profiteer van gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid.

Het interieur van deze accommodatie combineert authentieke elementen van het gebouw, zoals houten balken, met een tijdloze inrichting. Bij mooi weer is de prachtige groene tuin een geweldige plek om te wandelen of te zitten met uw favoriete drankje.

Proef de heerlijke gerechten die worden bereid met lokale, seizoensgebonden producten. :

U kunt gemakkelijk de bredere omgeving verkennen tijdens een wandel- of fietstocht en de vele charmante dorpjes en interessante bezienswaardigheden in de omgeving ontdekken. 

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,2voor een reis voor twee.

Welkom in het hart van de Ardennen !De 'REGIO' : HERBEUMONT 
Deze omgeving omvat 1 HOTEL dat opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Dit HOTEL is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be