TOP 10 Ardennen.be   
TOP 5
HOTELS
  Gouvy  ​​
Hotel
Saint-Martin ​​​​​***
Courtil 5,
6671 Bovigny, België

RECEPTIE Rechtstreeks
080 21 55 42 

Website
INFO

Proef de plaatselijke smaken van het land van de zalm en de springtij van rivier de Ourthe, en bewonder intussen de schilderachtige omgeving van het door een familie gerunde Hotel Saint-Martin.

In Gouvy, een prachtige plaats in de Ardennen, vindt u dit lieflijke hotel-restaurant. Het is gevestigd in een gebouw dat met natuursteen in elkaar is gezet, en biedt u een traditionele atmosfeer met modern comfort. Tevens profiteert u hier van gratis draadloos internet en gratis parkeervoorzieningen.

Met mooi weer kunt u heerlijk luieren in de tuin. De eigenaar van het hotel bereidt creatieve, regionale gerechten waar het water u van in de mond zal lopen.

Profiteer van de prachtige in de omgeving beschikbare wandel- en fietsroutes om echt kennis te maken met het natuurschoon.

Bienvenue au coeur des Ardennes...


Logis l'Ermitage, Bistrot des Saveurs  ​​​​​***
Rue de la Roche, 32,
6660 Houffalize, België

RECEPTIE Rechtstreeks
061 28 81 40 

Website
INFO

Logis l'Ermitage, Bistrot des Saveurs, is een typisch pension in de Ardennen. Het ligt in een prachtige natuurlijke omgeving aan een kleine romantische weg die Houffalize verbindt met de Ardennen en heeft een tuin met uitzicht op de rivier de Ourthe.

De accommodatie heeft een beroemd restaurant genaamd Le Bistro des Saveurs, waar de chef-kok uitstekende visspecialiteiten, paddenstoelen uit de bossen, asperges en wild van het seizoen bereidt.

Er zijn gastronomische weekends en mogelijkheden voor halfpension. Het hotel heeft een mooi terras.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

​​​​​​​Wij spreken Nederlands !


De REGIO
GOUVY 
Deze omgeving omvat 5 accomodaties die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be

Gouvy