TOP 10 Ardennen.be HOTEL's   
TOP  1 HOTEL  FRAHAN  
HOTEL Logis Beau Séjour***
Rue du Tabac, 7 
6830 Frahan, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : +32 61 46 65 21

INFO :

HOTEL Beau Séjour*** ligt in het rustige dorpje Frahan in de Ardennen, op 4 kilometer van de Franse grens. Het beschikt over ruime accommodatie en een zonneterras met een panoramisch uitzicht op de aangrenzende vallei.

Alle klassiek ingerichte kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelkanalen en een dvd-speler. Sommige kamers beschikken over een balkon met uitzicht op het omliggende gebied.

Het restaurant van het Beau Séjour serveert voor het diner Franse specialiteiten. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet verzorgd. Het terras is op zonnige dagen geopend.

Het pension heeft een lounge met een zithoek rond de open haard. Er is in de openbare ruimtes gratis WiFi beschikbaar.

De nabijgelegen bossen van Bois de Defoi lenen zich bij uitstek voor lange wandelingen. Bouillon bevindt zich op 20 minuten rijden met de auto. 

Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Frahan! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt.

Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Frahan! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.

Welkom in het hart van de Ardennen !


De 'REGIO' : FRAHAN  
Deze omgeving omvat 1 HOTEL dat is opgenomen in ons register TOP10 Ardennen.be

Dit HOTEL is geselcteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciersOnze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be