TOP 10 Ardennen.be HOTEL's   
TOP 1 
HOTEL 
ROCHEHAUT***  ​​​​​​​
Auberge
de la Ferme***

Rue de la Cense 12,
6830 Rochehaut

RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : 061 46 10 00

INFO :

HOTEL-RESTAURANT OP DE HEUVELS VAN DE SEMOIS.

De familie Boreux en haar team heet u welkom in een uitzonderlijk en uniek hotel. We bieden u graag het allerbeste aan voor een onvergetelijk verblijf onder het motto 'lekker eten, rustig slapen'.

HOTELS

DE STRUCTUUR VAN ONZE HOTELS

image-330555-13-8f14e.jpg

L'AUBERGE DE LA FERME

L'Auberge de la Ferme: het zenuwcentrum van alle activiteiten:
receptie, salons, gastronomisch restaurant, keuken en drie
zalen, wijnkelder, degustatiekelder en ... 19 kamers waarvan 4 suites met badkamer en jacuzzi. Een lift bedient alle kamers. Opdat u zich iedere nacht bij ons kunt herbronnen!


image-330556-17-8f14e.jpg

L'AUBERGE DE LA FERMETTE, L'AUBERG'INN EN LA CHÈVRERIE

Deze 3 gebouwen in plaatselijke natuursteen liggen dicht bij de Auberge. Er zijn verschillende kamertypes (standaard, jacuzzi, terras ...) en ook 2 duplexen voor 4 pers. (gezin/koppels) met aparte badkamer, jacuzzi voor twee en privéterras.


image-330557-30-8f14e.jpg

L'AUBERGE DU PALIS EN DES PLANTEURS

Op enkele honderden meters van de Auberge genieten de gasten van deze twee karaktergebouwen van evenveel comfort en rust als de Auberge en zijn bijgebouwen zelf, met bovendien een grote privéparking  (20 plaatsen) en een bloementuin aan de achterkant. Vijftien kamers met jacuzzi (sommige met terras) werden er met de allergrootste zorg ingericht.

image-330558-126-c20ad.jpg

LA P'TITE AUBERGE

La P'tite Auberge bevindt zich naast de Ardeense boetiek op de prachtig gerenoveerde Place Marie Howet. De 10 kamers in moderne stijl zijn perfect voorzien (minibar, Wi-Fi, klein bureau, salon, flatscreen-tv, tweepersoonsbed van 1,60 m ...) badkamer in teak met jacuzzi en moderne douche.

De kamers worden door onze gasten
zeer gewaardeerd en zijn dus erg in trek.


Welkom in het hart van de Ardennen !


De 'REGIO' : ROCHEHAUT
Deze omgeving omvat 1 HOTEL dat opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Dit HOTEL is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be