TOP 10 Ardennen.be HOTEL's   
TOP 1 
HOTEL 
CHINY  ​​​​​​​
Hotel Restaurant
Comtes De Chiny****
Embarcadère, 35,
6810 Chiny, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : 061 32 05 44 

INFO 

Dit hotel ligt aan de rustige oevers van de rivier de Semois en aan de rand van het woud van Chiny, op slechts 10 minuten rijden van Florenville. Het Comtes De Chiny beschikt over een gezellig restaurant, een ruim terras en gratis WiFi.

Alle kamers van Hotel Restaurant Comtes De Chiny zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders en een moderne badkamer. Het hotel verzorgt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet in de grote eetkamer.

Dit hotel biedt met zijn ligging in de Ardennen tal van wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. De Franse grens is met de auto binnen 15 minuten te bereiken. De historische stad Bouillon bevindt zich op 35 minuten rijden.

Restaurant Comtes De Chiny serveert een gastronomisch menu met gerechten uit de regionale keuken. Gasten kunnen ook genieten van seizoensgebonden specialiteiten zoals wild. De bar en wijnkelder bieden een breed scala aan drankjes waaronder lokale bieren. 

Bienvenue au coeur des Ardennes !


De 'REGIO' CHINY 
Deze omgeving omvat 1 HOTEL dat opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Dit HOTEL is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Chiny
Stad in België

Chiny is een stad in de Belgische provincie Luxemburg. De stad telt zo'n 5000 inwoners en ligt aan de rivier de Semois.
Oppervlakte : 113.69 km²
Provincie: Luxemburg
 
Chiny is een klein stadje in het zuidelijke deel van de Belgische Ardennen in de provincie Luxemburg. Chiny is één van de oudste dorpjes in de Gaume. Het stadje werd in de tweede helft van de tiende eeuw gesticht.
In Chiny is een fontein te vinden die herinnerd aan het 1000-jarig bestaan van de stad. De stad Chiny was de hoofdstad van het gelijknamige graafschap dat in de veertiende eeuw uitgegroeid was tot een indrukwekkend graafschap waartoe 246 plaatsen, 1412 dorpen en 57 kastelen behoorden.

Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be