TOP 10 Ardennen.be HOTEL's   
TOP 1 HOTEL Étalle
HOTEL La Chrysalide***
Rue du Moulin, 30 
6740 Étalle, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : 063 45 51 41 

INFO :

La Chrysalide ligt in Étalle en biedt gratis WiFi. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer. Het personeel kan vervoer van/naar de luchthaven regelen.

De kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau. La Chrysalide biedt bepaalde accommodaties met uitzicht op de stad, en elke kamer is uitgerust met een waterkoker. De kamers zijn voorzien van een kledingkast.

In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen en wandelen.

Luxemburg ligt op 46 km van de accommodatie. 

Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Étalle! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt.

Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Étalle! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.

Bienvenue au coeur des Ardennes !


De 'REGIO' : ÉTALLE
Deze omgeving omvat 1 HOTEL dat opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Dit HOTEL is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be


HOTEL La Chrysalide***
Rue du Moulin, 30 
6740 Étalle, België 


RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : 063 45 51 41