De herfst in beeld :

'Mijn herfst is niet grijs en grauw, maar kleurrijk!'

Ik houd in principe helemaal niet van de herfst! De dagen worden snel korter en de temperaturen dalen en flirten elke week meer en meer met de nul graden. Maar waar ik wel heel erg van houd zijn de bossen die in de herfst langzaam maar zeker veranderen in een kleurrijk schouwspel. Van vuurrood naar bruin, via oranje, geel en zelfs gouden tinten… de bomen geven de natuur een vleugje vuur en geluk, en geven de Ardennen een rijk decor.

Van deze herfst houd ik, zo fotogeniek en veranderlijk als ze is, en allerminst monotoon. Reis mee door de kleurrijke herfst !​​​​​​​​​​​​​​

De herfst vervult onze dorpen en steden...

De herfst vervult onze dorpen en steden met schitterende kaders. Kijk hier naar Durbuy in de Ourthevallei, omgeven door een zee van kleur dankzij de bosrijke flanken. Het kleinste stadje ter wereld is omgeven door een boomrijk en gouden randje. Maar ook bijvoorbeeld La Roche-en-Ardenne en Bouillon, Frahan met hun op de rotsen verheven kastelen, zijn in dit seizoen zeer fotogenieke plaatsen.

Alles wat je moet weten over varens in je tuin

image-341072-September_Seasons_2019-c20ad.jpg

Seasons HERFST editie's 

In deze editie van Seasons:
– Hideaway op het Roemeense          platteland
– Yvette van Boven ‘op mijn grote regenlaarzen in de tuin ben ik het allergelukkigst’
– Zelf maken: stilleven met najaarsgrassen
– Nostalgische treinreis door Schotland
– Nazomerbloeiers & recepten met de laatste oogst

Het aanschouwen van een herfsthemel geeft een gelukzalig en rustgeven gevoel. Deze foto is genomen in het woud van Freyr, waar de wind de wolken een prachtig en kunstig uiterlijk gaf.​​​​​​​
image-339222-0782a-681x1024-6512b.jpg

"Dé website voor Vlamingen & Nederlanders" WEGWIJS te maken door 44 REGIO's in het HART van de Belgisch-Luxemburgse
ARDENNEN !

WELKOM 

Vanaf de herfst nemen de (gratis!) ADEPS wandeltochten weer in aantal toe. Vrijwel elke zon- en feestdag organiseert een Ardens dorp op haar beurt routes van 5, 10 of 20 km (soms 15 km) en probeert de mooiste plekjes van eigen streek te laten zien. Plekjes waar je normaal gezien niet komt of mag komen, die uitzonderlijk voor deze gelegenheid worden geopend. Na afloop, zoals bijvoorbeeld in Orval of Chouffe, kun je soms genieten van al het lekkers wat de streek te bieden heeft. De ware ontspanning na de inspanning. Kijk voor de agenda van de ADEPS tochtten op http://www.adeps.be/index.php?id=5945. Klik op “Luxembourg” voor de tochten in onze provincie.

Prettige tocht !

image-328729-306088-55752352_104338367415114_8307605986244296704_o-9bf31.jpg
TOP10 Ardennen.be - PORTAALSITE 2019 ©
Ons aanbod is actueel geupdate en overzichtelijk onderverdeeld in "44 REGIO's" binnen de Provincie Belgisch-Luxemburg. Het bevat een selecte TOP 10 van verschillende categorieën & onderwerpen.
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing*