Camping Officiel Arlon***
Route de Bastogne 373,
6700 Arlon

RECEPTIE Rechtstreeks
Tel : 063 22 65 82

INFO  

Camping Arlon, bij velen van u bekend als Camping ‘officiel’ Arlon, is een uitstekende doorgangscamping. De camping heeft een fraai terrein, omzoomd door hoge bomen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen, een leuke bar met terras en een gezellig café, ook wanneer het wat kouder is, en een zwembad met natuurlijk bronwater. Op 50 meter van de camping is bij het tankstation een kleine supermarkt, met iedere ochtend vers brood.

Onze keuken is bij vele kampeerders bekend om haar goede kwaliteit en prijs (geopend van 1 april t/m 31 oktober). Al meer dan 20 jaar de beste biefstuk onderweg en de traditionele gezelligheid van weleer in ons restaurant en op het terras.

Op twee kilometer afstand van de camping ligt de stad Arlon, de hoofdstad van de Belgische provincie Luxemburg. Het heeft een rijk Romeins verleden, waar nog veel van te zien is. Ook vindt men dichtbij het grootste bos van België, waar u geweldig kunt wandelen. De wandelkaarten zijn verkrijgbaar in de receptie.

Camping Arlon is geopend van 1 April tot 31 oktober. Gratis Wi-Fi over het gehele terrein beschikbaar.

Wij zijn ANWB en ACSI erkend.

Welkom in het HART van de Ardennen !

CAMPING's  TOP 1 
De 'REGIO' :
ARLON 

Deze omgeving omvat  1 CAMPING die opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze Camping is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.
 
Aarlen - Arlon
Stad in België

Aarlen is een stad en tevens de hoofdstad van de Belgische provincie Luxemburg. De stad telt ruim 29.000 inwoners en is daarmee de kleinste Belgische provinciehoofdstad. Met Tongeren en Doornik wordt Aarlen beschouwd als de oudste stad van België.

In de hoofdstad van Belgisch Lotharingen en van de provincie Luxemburg zijn heel wat bezienswaardigheden te bezichtigen en in de directe omgeving...
Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be