Camping Officiel Arlon***

Route de Bastogne 373,
6700 Arlon

RECEPTIE Rechtstreeks
063 22 65 82

Website
​​​​​​​

INFO  

Camping Arlon, bij velen van u bekend als Camping ‘officiel’ Arlon, is een uitstekende doorgangscamping. De camping heeft een fraai terrein, omzoomd door hoge bomen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen, een leuke bar met terras en een gezellig café, ook wanneer het wat kouder is, en een zwembad met natuurlijk bronwater. Op 50 meter van de camping is bij het tankstation een kleine supermarkt, met iedere ochtend vers brood.

Onze keuken is bij vele kampeerders bekend om haar goede kwaliteit en prijs (geopend van 1 april t/m 31 oktober). Al meer dan 20 jaar de beste biefstuk onderweg en de traditionele gezelligheid van weleer in ons restaurant en op het terras.

Op twee kilometer afstand van de camping ligt de stad Arlon, de hoofdstad van de Belgische provincie Luxemburg. Het heeft een rijk Romeins verleden, waar nog veel van te zien is. Ook vindt men dichtbij het grootste bos van België, waar u geweldig kunt wandelen. De wandelkaarten zijn verkrijgbaar in de receptie.

Camping Arlon is geopend van 1 April tot 31 oktober. Gratis Wi-Fi over het gehele terrein beschikbaar.

Wij zijn ANWB en ACSI erkend.

Welkom in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


image-342543-Hoofdfoto_Camping2-c9f0f.jpeg
CAMPING
TOP 1 
De REGIO
AARLEN 

Deze omgeving omvat  1 CAMPING die opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze Camping is 
geseleteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Aarlen
Stad in België


Aarlen is een stad in en tevens de hoofdstad van de Belgische provincie Luxemburg. De stad telt ruim 29.000 inwoners en is daarmee de kleinste Belgische provinciehoofdstad. Met Tongeren en Doornik wordt Aarlen beschouwd als de oudste stad van België. Wikipedia
Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be
​​​​​​​
Arlon