TOP 10 Ardennen.be 
TOP 3 
Bed & Breakfast 
Saint-Hubert 

Bed & Breakfast
Gaussignac​​​​​​​*** 

Rue de l'Eglise 37,
6870 Saint-Hubert, België

RECEPTIE Rechtstreeks
0475 77 02 38

Website

INFO

B&B Gaussignac ligt in een idyllische omgeving in de Ardennen, op 3,5 km van Saint-Hubert. Het biedt accommodatie met gratis WiFi en een eigen badkamer. Het serveert een uitgebreid ontbijt en traditionele gerechten voor het diner.

Elke kamer is ingericht met warme kleuren en grote, comfortabele bedden. De grote tuin met terras biedt een leuke plek om te ontspannen.

De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Bij Gaussignac Bed & Breakfast zijn lunchpakketten verkrijgbaar. Er is gratis privéparkeergelegenheid.

Hatrival ligt op 4 km van Saint-Hubert. De historische stad Bastenaken is met de auto in 40 minuten te bereiken.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !​​​​​​​


Nous disposons du 1er Ardenne Nordic Park de la province !

Bed & Breakfast
Les Genêts***

30 Rue des Ardennes,
6870 Hatrival, België

RECEPTIE Rechtstreeks
061 61 19 52

Website
Les Genêtes

INFO

B&B Les Genêts ligt in de Ardense bossen in Hatrival en is gevestigd in een vrijstaand landhuis, omgeven door een eigen tuin met een terras. Dit bed & breakfast heeft een gastenkamer in een rustige omgeving met gratis WiFi en een eigen parkeerplaats.

De kamer kijkt uit op de tuin en is voorzien van hardhouten vloeren, een televisie en een eigen badkamer met een bad of douche, gratis toiletartikelen en een haardroger.

In B&B Les Genêts wordt een met zorg bereid ontbijt geserveerd, zodat u de dag goed kunt beginnen.

B&B Les Genêts ligt op 7 km van St Hubert, op 9 km van het Euro Space Centre en op iets meer dan 5 km van Libin. U rindt in 29 minuten naar Rochefort. In de omgeving is er veel te doen, zoals wandelen en fietsen.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !​​​​​​​


REGIO  
Saint-Hubert  

Deze omgeving omvat ​​​​​​​B&B's die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Saint-Hubert
Stad in België

Beschrijving

Saint-Hubert is een stad in de Belgische provincie Luxemburg. De gemeente telt ongeveer 5500 inwoners. Saint-Hubert is een toeristisch centrum in de Ardennen. De omgeving is bosrijk. De stad is vooral bekend vanwege de Sint-Hubertusbasiliek en de jacht. Er bevindt zich ook een officieel weerstation van het KMI. Wikipedia

Postcode: 6870

Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be
​​​​​​​​​​​​​​

Saint-Hubert