TOP 10 Ardennen.be   
TOP 3 
Bed & Breakfast  
Han-Sur-Lesse  ​​​​​​​

B&B Les Buissonnets de Longchamps***

Rue de Longchamps 3,
5580 Rochefort, België
(8min Han-sur-Lesse.)

RECEPTIE Rechtstreeks
084 44 47 59

Website


INFO

B&B Les Buissonnets de Longchamps ligt in Rochefort, en biedt gratis WiFi, een sauna en een zonneterras. Het restaurant van het hotel serveert Franse gerechten in een warme sfeer. Gratis privéparkeergelegenheid is inbegrepen.

Sommige kamers hebben een zithoek waar u na een drukke dag kunt ontspannen. Alle kamers zijn voorzien van koffiezetapparaten. U vindt ook een eigen badkamer met een bad of douche en bidet, evenals badjassen, slippers en gratis toiletartikelen.

Voor ontspannende momenten wendt u zich tot de gemeenschappelijke loungeruimte.

B&B Les Buissonnets de Longchamps verhuurt fietsen en u kunt mooie fietstochten maken in de omgeving. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Luik, op 56 km afstand.

WELKOM in het HART van de Ardennen... 

​​​​​​​Wij spreken Nederlands !


REGIO
​​​​​​​Han-Sur-Lesse 

Deze omgeving omvat Bed & Breakfasts die 
opgenomen zijn  in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze accommodaties 
zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

astAlgemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be

Han-Sur-Lesse