TOP 10 Ardennen.be
TOP 1 
Bed & Breakfast 
​​​​​​​Érezée

B&B
Entre Ciel et Terre***
Avenue Du Centenaire 1,
6997 Érezée, België

RECEPTIE Rechtstreeks
0477 75 57 08

Website
INFO

B&B Entre Ciel et Terre ligt in het hart van de Ardennen en is gevestigd in een karakteristiek landhuis met een grote achtertuin. U kunt verblijven in ruime kamers met gratis WiFi en uitzicht op de omgeving.

Alle kamers van B&B Entre Ciel et Terre zijn ingericht met klassieke elementen, zoals hardhouten vloeren, grote ramen en plafonds met houten balken. De kamers beschikken allemaal over een zithoek en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen.

In de gemeenschappelijke ontbijtruimte wordt elke ochtend een continentaal ontbijtbuffet geserveerd. In de middag wordt thee met eigengemaakt gebak geserveerd. Vlakbij, in Erezée of in Durbuy, dat op 10 km met de auto ligt vindt u een verscheidenheid aan restaurants.

In de zenkamer kunt u tegen een toeslag terecht voor tal van ontspannende behandelingen. Op verzoek worden er ook rustgevende gezichts- en lichaamsbehandelingen op basis van champagne-extracten voor u geregeld.

De omgeving is ideaal voor het maken van lange wandel- en fietstochten. In de buurt is ook fietsverhuur beschikbaar. De golfbaan Golf Blue Green de Durbuy ligt op slechts 10 km afstand. Deze bed & breakfast biedt een beveiligd privéparkeerterrein voor klassieke auto's en oldtimers. 

Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Érezée! Gasten geven het een hogere score dan aan andere accommodaties in de buurt.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

We spreken uw taal !


De REGIO
ÉREZÉE
Deze omgeving omvat 1 Bed & Breakfast die opgenomen is in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze Bed & Breakfast*** is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be
​​​​​​​

Érezée