TOP 10 Ardennen.be
TOP 5 
Bed & Breakfast
Daverdisse  ​​

Bed & Breakfast
La Reduiste***
Een literaire ontmoetingsplaats…​​​​​​​
Rue de la Prairie 36,
6890 Redu, België

BOOKS & BAR & BED & BREAKFAST
RECEPTIE Rechtstreeks
061 50 41 78 

Website

INFO 

La Reduiste beschikt over een terras en uitzicht op de bergen. Het ligt in Redu, in Belgisch Luxemburg en op 21 km van de Grotten van Han. U kunt in het restaurant van het hotel genieten van een maaltijd. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar en er is tevens gratis privéparkeergelegenheid aanwezig.

Sommige kamers hebben een zithoek voor extra comfort. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.

U kunt gebruikmaken van een gemeenschappelijke lounge.

La Reduiste bevindt zich op 36 km van La-Roche-en-Ardenne en op 24 km van Bouillon. De luchthaven Brussels South Charleroi ligt op 71 km afstand.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


Bed & Breakfast F&S
La Fleur et Le Soleil***
Rue Grande Enneille, 9 
6940 Durbuy, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
​​​​​​​086 21 30 03 
Website
​​​​​​​
INFO 

La Fleur et Le Soleil (F&S) ligt in Durbuy in Belgisch Luxemburg, op 9 km van de kerstmarkt van Durbuy. Het biedt accommodatie met gratis WiFi, barbecuefaciliteiten, een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.

De bed & breakfast verzorgt dagelijks een continentaal ontbijt.

La Fleur et Le Soleil. (F&S) biedt een terras.

In de omgeving kunt u uitstekend fietsen en de accommodatie kan fietsverhuur regelen.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik, op 47 km van La Fleur. Et Le Soleil (F&S).

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


B&B
La Lune d'Or ***
Rue De Hamaide 70A,
6890 Redu, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
0497 80 22 84 

Website
​​​​​​​
INFO 

La Lune d'Or biedt accommodatie met gratis WiFi in Redu, aan de Transardennaise-wandelroute. Deze bed & breakfast heeft een terras met uitzicht op de tuin, en u kunt voor een drankje terecht in de bar. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met lokale biologische producten. De accommodatie heeft een aparte eethoek.

La Lune d'Or ligt op 43 km van Durbuy, en op 36 km van La-Roche-en-Ardenne. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Charleroi, op 71 km van de accommodatie.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


B&B
Le Cerf d'Hubert 
***
98A Hamaide Redu,
6890 Redu, België 

RECEPTIE Rechtstreeks
0475 98 41 61 

Website

INFO 

Eén van onze topaanbevelingen in Redu.Le Cerf d'Hubert ligt in Redu, op 43 km van Durbuy. Deze accommodatie beschikt over gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.

Er is ook een flatscreen-tv en een cd-speler. Een aantal accommodaties hebben een zithoek waar u na een drukke dag kunt ontspannen. Elke accommodatie beschikt over een waterkoker en een eigen badkamer met een douche. Voor extra comfort worden er gratis toiletartikelen en een föhn verstrekt.

Daarnaast verhuurt de bed & breakfast fietsen. Le Cerf d'Hubert is gevestigd op 35 km van La-Roche-en-Ardenne en 25 km van Bouillon. De dichtstbijzijnde luchthaven bevindt zich in Charleroi, 71 km verderop.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


B&B
Aux 10 Clefs  
***
Rue Comte d'Ursel 41,
6940 Durbuy, België  

RECEPTIE Rechtstreeks
​​​​​​​086 38 73 10
Website
INFO 

B&B Aux 10 Clefs ligt aan de rivier de L'Ourthe, in het schilderachtige dorpje Durbuy. De bed & breakfast beschikt over een binnentuin en een eigen restaurant.

De kamers hebben houten vloeren en zijn ingericht met een eenvoudige zithoek. Ze bieden ook kabel-tv en een eigen badkamer.

Tijdens uw verblijf in Aux 10 Clefs kunt u elke ochtend genieten van een continentaal ontbijt in het restaurant van de bed & breakfast. Voor het diner biedt het een menu met regionale gerechten.

U kunt kiezen uit een breed scala van activiteiten bij Durbuy Adventure, dat op slechts 2,2 km afstand ligt. De golfbaan van Golf Club Blue Green de Durbuy vindt u op 5 km rijden.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


REGIO
DAVERDISSE

Deze omgeving omvat Bed & Breakfast die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Redu
Dorp in België


Redu is een dorp in de Belgische provincie Luxemburg en deelgemeente van Libin, dat internationale bekendheid geniet als boekendorp. In het dorp zijn sinds 1984 vele boekwinkels gevestigd, veelal antiquariaten en tweedehands boekwinkels. Het dorp met zo'n 500 inwoners trekt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers. Wikipedia

Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be
​​​​​​​​​​​​​​

Daverdisse