TOP 10 Ardennen.be Bed & Breakfast's   
TOP 1 
Bed & Breakfast***
Rochehaut  ​​
L'orchidée***
Chemin des Falloises,33 
6830 Rochehaut,
België

Website : L'Orchidée
INFO 

In het hartje van de natuur, op enkele meters van één van de mooiste uitkijk punten van België, heten wij u welkom in ons gastenhuis voor een aangenaam verblijf van kalmte en rust.

L'orchidée ligt in Rochehaut en biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi. De accommodatie biedt uitzicht op de tuin en ligt op 43 km van Saint-Hubert.

De bed & breakfast heeft een flatscreen-tv.

Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd in de bed & breakfast.

In onze zeer comfortable en volledig uitgeruste kamers zal u een ontspanende avond en nacht doorbrengen. Een stevig ontbijt wacht u in de ochtend.

Gasten van L'orchidée kunnen wandelen en fietsen in de omgeving, of genieten van de tuin.

Bouillon ligt op 17 km van de accommodatie, en Charleville-Mézières bevindt zich op 42 km afstand.

WELKOM in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !​​​​​​​


De 'REGIO' : Rochehaut 
Deze omgeving omvat 1 Bed & Breakfast die opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze Bed & Breakfast*** is geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.
Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*

Algemene Voorwaarden*
TOP10 Ardennen.be is een autonome organisatie. Op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics stellen wij jaarlijks met de meeste zorg een aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers. TOP10 Ardennen geeft richtlijnen /advies als portaalsite, die in geen enkel geval/verband aansprakelijk of verantwoordelijk kan gesteld worden voor uw gekozen leverancier/ ervaringen of eindproduct. Uiteraard stellen wij elk jaar alles in het werk om U zo correct en efficient mogelijke correcte informatie te bezorgen op vrijblijvende basis.   

Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be